Lyderia er et gratis musikkspill, brukt av over 27 000 elever og lærere i grunnskolen. Lyderia presenterer spillerne for oppdrag som må løses med kreativitet og egeninnsats. Etter hvert som du løser oppdrag får du tilgang på nye brett og vanskeligere utfordringer! 

 

Bakgrunn

Rikskonsertene har forvaltet musikkdelen av Den Kulturelle Skolesekken, og utviklet Lyderia for å oppnå en større grad av dialog og involvering med vårt publikum. Rikskonsertene har nylig fått nytt mandat fra Kulturdepartementet og blir nå til Kulturtanken. Lyderia utvikles i samarbeid med digitalbyrået Creuna, og ble lansert 23. september 2015.

 

Prisbelønnet spill

I 2016 ble Lyderia belønnet med mange priser og fikk mye anerkjennelse. Vi ble kåret til beste web-baserte spill under Webby Awards, samtidig som European Design Awards kåret oss til den beste mobilappen det siste året. Her hjemme har vi vunnet Gulltaggen 2016, og mottatt "Merket for god design".

 

BRUKERVILKÅR

Vi er opptatt av å være så tydelige som mulig på hvilke brukervilkår og retningslinjer som gjelder når man spiller Lyderia - spesielt ettersom vi retter oss mot barn og unge. Vi oppfordrer alle som er under 13 år om å be sine foresatte om tillatelse til å spille Lyderia, og da bør man gå gjennom brukervilkårene sammen først.

Her finner du brukervilkårene våre.

 

Trykk her for å komme til vårt bildegalleri, som kan brukes i henhold til krediteringen vi ber om på siden.

Kontakt

Adresse:
Kulturtanken
Gullhaug Torg 2
0401 Oslo

Telefon:
22 02 59 00

E-post:
Sølve Huse-Amundsen

Organisasjon:
Kulturtanken